50er weddingfavor: Hausfrau grydelapper!

Ja, det var jo en anden tid.. Far tog på arbejde og mor sørgede for hjemmet. Hvis du er med på lidt sjov og holder en 50er inspireret fest, så lad denne kliché leve op igen i dine gæstegaver.. selvfølgelig med et blink i øjet..!

Vi bruger allesammen grydelapper når vi laver mad - far oftest lige så meget som mor, nu til dags! Jeg var ude for at se på nogle nye til os sidst, og fandt et par rigtig lækre strikkede. Til lige knap 150kr for et par!
Det var så der mit d.i.y.-gen meldte sig og sagde - Hov hov! Det kan man da selv lave!




Du skal bruge:
Tykt bomuldsgarn
Strikkepinde nr8 eller større (passende til garnet)
Saks

Dette projekt er selvfølgelig nemmest for dem, der allerede kan strikke. For andre, har jeg her fundet nogle youtube links med videoer til, hvordan du slår masker op, hvordan du strikker retmasker og hvordan du lukker af når du er færdig!

Slå 20masker op på din pind. Strik nu ret, på begge sider, til stykket er omtrent lige så langt som det er bredt. Luk af. Sæt en lille hank på. 1-2-3-grydelap! Da jeg strikkede, tog det mig ca 20minutter for en, inkl billedtagning..!

Strik en til hver af dine kvindelige gæster. Når gaverne skal gives, kan du evt hænge alle grydelapperne på en knagerække, så kan de selv vælge en, hvis ikke du har sat navneskilt på.

                               



Og nu hvor du har brugt så meget tid på gaverne til kvinderne kan du så gøre det lidt nemmere for dig selv med mændenes gaver. Hvis du sætter knagerækken henover et lille bord, så kunne du jo på dette sætte en kasse med skipperpiber - og så er klichérollerne ellers blevet fordelt..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar