40er: Budget blomster bordkort!

I 1940erne var det essentielt, at man skulle spare. Der var ikke penge til det store overflod men det skulle jo alligevel være smukt til et bryllup! Folk blev derfor nød til at ty til andre midler.
Det næste forslag er derfor også helt efter min devise; Det behøver ikke at koste en million for at ligne en million!

Da jeg begyndte at tænke over bordpynt, kunne jeg ikke lade vær med at tænke på alle de smukke blomster, der står i kanterne af vores landeveje. De er efter min mening bare det oversete guld! Så hvorfor ikke bruge dem i et bordkort!


Du skal bruge:
Saks
Karton
Pen
En dejlig solskinsdag
Evt en piknickurv!


Klip en masse skilte i dit valgte karton. Du kan klippe dem aflange og lave et enkelt hul i, eller måske mere firkantet med et hul øverst og et nederst, hvor du så 'væver' blomsterstilken i senere! Skriv navn på..!

Og nu kommer det sjove:




Næste gang i er ude at køre, så prøv at holde øje med alle de steder, der gror en masse blomster. Det er ikke sikkert du har lagt mærke til det før, man plejer jo ofte bare at ræse forbi! Hold inde sådan et sted et par dage før Dagen - og pluk! Plukke plukke blomster..! Gør evt en dag ud af det med din veninde eller kommende husbond, ta' lidt madder med og fald lidt ned, et par dage inden brylluppet.

Læg det færdige bordkort enten direkte på tallerkenen, eller ovenpå en smuk serviet, hold det enkelt!




Billigt, smukt og hyggeligt!

God fornøjelse!









Ingen kommentarer:

Send en kommentar