50erne: Sommermilkshake!



Når der skal serveres lidt lækkert i sommervarmen, enten under receptionen eller til selve festen, hvad med at prøve at servere lækre milkshakes! I 50erne var dette en utroligt populær drik, specielt blandt teenagerne, hvor man gerne bestilte en med to sugerør i, så man kunne dele og komme lidt tæt på hinanden..!

Hvis du vil servere sådan en, så ville det nok være en god idé med noget hjælp, der kunne stå for det. Ikke, fordi den er svær at lave, men fordi den skal serveres ret hurtigt, og det er jo begrænset, hvor store mængder man kan fremstille den i!


















Jeg bruger selv denne opskrift på chokomilkshake, som jeg engang har fundet på dk-kogebogen:

(Til 2 glas!!)

1/2 liter vanille is
Ca 3 spsk Nesquik kakaopulver (Eller et andet mærke, bare det ikke er det til kogt vand!)
Ca 2 dl mælk
Lidt vaniljesukker
Evt. flødeskum

Brug en håndmikser eller en blender. Bland først kakaopulveret og vaniljesukkeret med mælken. Kom så isen i og blend videre, til det er en cremet masse. Vupti!
Hæld op i høje dekorative glas og server selvfølgelig med sugerør! Der kunne evt til sidst dekoreres med flødeskum og krymmel, et bær, drysset kakaopulver e.l.!


Hvis man vil prøve sig med en anden smag, så undlad kakaoen og prøv at blende modne bananer i eller friske bær! YUM, siger jeg bare!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar