Vintage vinter - dekorations snebolde

Når man vælger at holde sit bryllup om vinteren, så har langt de fleste, der gør dette, en drøm om et smukt winterwonderland/snelandskabs-bryllup..! Man kan dog desværre ikke altid være så heldig, og også hvis man er, så kunne det da være lidt hyggeligt at tage noget af 'sneen' med indenfor!
Her kommer der derfor en idé til et vinterdrøm-centerpiece: Falske snebolde!


Det er nemt, hurtigt og bliver utroligt stemningsfyldt!


Du skal bruge:
Styropor-bolde
Snespray
Glimmerspray
Bambuspinde/grilpinde
Skotøjsæske med huller i låget e.l.


Sæt Din styroporbold på en grilpind. Spray den nu med snespray, enten til bolden er helt dækket, eller bare så meget som du synes er passende. Den er jo allerede hvid, så det kommer mest an på, hvor meget struktur du ønsker!
Sæt den nu til at tørre i din skotøjsæske med huller i, eller en anden form for stander. Lav de andre bolde på samme måde og sæt også dem til at tørre. Lad dem tørre i god tid, måske endda et døgns tid, indtil snesprayen er helt tør.
Hvis man nu ønsker en lidt mere 'iset' effekt, eller bare godt kan lide det lidt mere glamourøst, så giv boldene nu et let lag glimmerspray. Lad dem tørre igen.
Når boldene er helt tørre, kan du, forsigtigt tage dem af deres pind og eksempelvis lægge dem i en smuk skål. De kunne også strøs lidt mere til tilfældigt på bordet, eller lægges i en pyramide - gør det lige, som du har lyst til!



1 kommentar:

  1. Hvor er det bare en fantastisk idé, og den kan jo også bruges derhjemme :-)

    SvarSlet